Borak2..

"OrangDalam aka OD (est. since 2005)adalah Forumer di Forum CARI (glemer gak den nih..kahkahkahkah!)"

Selamat Berjuang Safee Sali

Safee akan main untuk Pelita Jaya FC, salah satu team yang ado kat Indon Super League..seperti yang Safee kato hasil drpd kajian beliau, ISL jauh lebih bagus drpd MSL..yang mano orang kuek FAM pun tak pernah kaji dan tak pernah ambik tau..tu yang sampai suruh pikir 2x untuk terima tawaran kelab2 dari indon..adehhhh bilola FAM nak maju nih..

ni hasil kajian den..kahkahkahkahkah!! poie tanyo pakcik wiki..

"According to the AFC Final Assessment Ranking for 2009–2010 seasons (in which professional football leagues in Asia were ranked with respect to competitiveness, professionalism, marketability, and financial status of the league and its clubs - to determine the number of spots in the AFC Champions League), the Indonesia Super League was ranked 8th, the best in Southeast Asia. [1]"

THE BEST IN SEA beb! tanya Irfan Bakti yang ponah coach salah satu team kat indon..semalam pun dia kobar permainan safee akan meningkat kalau main kat indon..dan yang paling best.."safee akan dapat dua kali ganda daripada apa yang dia dapat sekarang" kahkahkahkahkah!!! itu yang best kito nak dongar..takdola bilo dah bersaro sok, perut buncit mcm azman adnan poie join sehati berdansa..atau pun kuar sokabar mintak bantuan hitu bantuan hini..tengok apo dah jadi dengan legend kito khairul azman mohamad, keeper kebangsaan yang lopehkan gol free kick jarak jauh maso lawan LAOS..nak operate lutut pun mintak bantuan..den tak pasti samo ado FAM dah bantu atau tak..yang pasti member join MLM barula hidup senang sket..fuhhhh! mcm tu skali taraf legend kito ek..

Teringat den kat orang kuat FAM nih..den suko dio drpd yang lain..tapi TERbuat kenyataan jangan poie liga indon..poiela liga jepun ko..korea ko..kahkahkahkahkahkahkah!!! adehhh camno nak poie liga sanun kalau takdo kelab nak? ingat boleh walk in ko main suko suki kek liga jepun tuh..bilo ado kelab yang nak boli, dihalangya pulak..soh pikir duo kali la..ceh! den dah tunjuk bukti tuh..ISL terbaekkk di SEA..kasi lopeh dulu SEA baru pikir nak main ASIA plak..

Sekarang ni nak hantar player poie selection kek liga jopun plak..yang ni den 50-50..kalau dapek bagus..den suko..mcm dah takdo org jepun boleh main bola..tapi kalau tak dapek? jap laie media mulolah hentam balik..kato player mesia tak cukup matangla..tak cukup pengalamanla..hentam kasi hentam..jatuh balik bola mesia..

Nampak tak beza? nampak tak? player yang poie berlatih luar negara..player yang poie selection liga kek luar..dengan player yang dibeli kelab luar..?nampak tak?kahkahkahkahkahkahkah!!!

akhir kato..semoga Safee menjadi penyerang terbaik kat ISL sanun..kasi hentam itu gonzales..kasi hentam itu irfan bachin buchuk..kasi kayokan diri sendiri..kahkahkahkahkah!!!

kepado FAM..belajar2lah mengkaji dan mengaji..kahkahkahkahkahkahkah!!!

OD adalah salah seorang penetik team harimau malaya yang bertandang ko stadium dan join ultras malaya bersorak selamo 90 minit..jangan ingat OD orang PR..OD tau nak bengkeng yo..bukan macam orang UMCO tu..berzina dengan bini orang siap ugut plak pencegah maksiat..kahkahkahkahkah!!!

Selamat Berjuang Safee Sali

Safee akan main untuk Pelita Jaya FC, salah satu team yang ado kat Indon Super League..seperti yang Safee kato hasil drpd kajian beliau, ISL jauh lebih bagus drpd MSL..yang mano orang kuek FAM pun tak pernah kaji dan tak pernah ambik tau..tu yang sampai suruh pikir 2x untuk terima tawaran kelab2 dari indon..adehhhh bilola FAM nak maju nih..

ni hasil kajian den..kahkahkahkahkah!! poie tanyo pakcik wiki..

"According to the AFC Final Assessment Ranking for 2009–2010 seasons (in which professional football leagues in Asia were ranked with respect to competitiveness, professionalism, marketability, and financial status of the league and its clubs - to determine the number of spots in the AFC Champions League), the Indonesia Super League was ranked 8th, the best in Southeast Asia. [1]"

THE BEST IN SEA beb! tanya Irfan Bakti yang ponah coach salah satu team kat indon..semalam pun dia kobar permainan safee akan meningkat kalau main kat indon..dan yang paling best.."safee akan dapat dua kali ganda daripada apa yang dia dapat sekarang" kahkahkahkahkah!!! itu yang best kito nak dongar..takdola bilo dah bersaro sok, perut buncit mcm azman adnan poie join sehati berdansa..atau pun kuar sokabar mintak bantuan hitu bantuan hini..tengok apo dah jadi dengan legend kito khairul azman mohamad, keeper kebangsaan yang lopehkan gol free kick jarak jauh maso lawan LAOS..nak operate lutut pun mintak bantuan..den tak pasti samo ado FAM dah bantu atau tak..yang pasti member join MLM barula hidup senang sket..fuhhhh! mcm tu skali taraf legend kito ek..

Teringat den kat orang kuat FAM nih..den suko dio drpd yang lain..tapi TERbuat kenyataan jangan poie liga indon..poiela liga jepun ko..korea ko..kahkahkahkahkahkahkah!!! adehhh camno nak poie liga sanun kalau takdo kelab nak? ingat boleh walk in ko main suko suki kek liga jepun tuh..bilo ado kelab yang nak boli, dihalangya pulak..soh pikir duo kali la..ceh! den dah tunjuk bukti tuh..ISL terbaekkk di SEA..kasi lopeh dulu SEA baru pikir nak main ASIA plak..

Sekarang ni nak hantar player poie selection kek liga jopun plak..yang ni den 50-50..kalau dapek bagus..den suko..mcm dah takdo org jepun boleh main bola..tapi kalau tak dapek? jap laie media mulolah hentam balik..kato player mesia tak cukup matangla..tak cukup pengalamanla..hentam kasi hentam..jatuh balik bola mesia..

Nampak tak beza? nampak tak? player yang poie berlatih luar negara..player yang poie selection liga kek luar..dengan player yang dibeli kelab luar..?nampak tak?kahkahkahkahkahkahkah!!!

akhir kato..semoga Safee menjadi penyerang terbaik kat ISL sanun..kasi hentam itu gonzales..kasi hentam itu irfan bachin buchuk..kasi kayokan diri sendiri..kahkahkahkahkah!!!

kepado FAM..belajar2lah mengkaji dan mengaji..kahkahkahkahkahkahkah!!!

OD adalah salah seorang penetik team harimau malaya yang bertandang ko stadium dan join ultras malaya bersorak selamo 90 minit..jangan ingat OD orang PR..OD tau nak bengkeng yo..bukan macam orang UMCO tu..berzina dengan bini orang siap ugut plak pencegah maksiat..kahkahkahkahkah!!!

Opening 2011..mungkinkah closing terus?

lamo dah tak hapdate blog nih..skill memaki pun dah kureng..ramai kwn2 kt CARI komplen bisa OD dah kureng..nak buek camno..keterenan memaki ni ikut umur kot?haha..

apo pun ateh permintaan ramai (dino n haninuha) den cubo memosting blk..kahkahkahkahkah!!!

apo pun..undur..undur! undur INSOH!!!

org mesia jangan plak teraso kalau INSOH ni diturunkan caro jalanan yo..kahkahkahkahkahkah!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuburkan Saja Mereka!

Kuburkan Saja Mereka!